A honlap használatának feltételei

A www.tanusitvany-esztergom.hu internetes oldal megnyitása, elolvasása csak az alábbi feltételek korlátlan elfogadása után megengedett. Ha fenntartása, esetleg kérdése merült fel, írjon nekünk levelet, és függessze fel az oldal használatát!

A weblap tartalma előzetes engedélyünk nélkül nem másolható, szerzői jog védi.

Megpróbáljuk biztosítani, hogy a weblap tartalma naprakész és a valóságnak megfelelő legyen, de alapvető célunk, hogy tájékoztatást nyújtsunk vele (nem hiteles módon). Ha teljes pontosságú információkat szeretne, javasoljuk a hivatkozott jogszabályi források megtekintését. Nem vállalunk semmilyen felelősséget az információk használatából eredeztethető károkért.

A tartalmat – ide értve az árakat, határidőket és jelen használati feltételeket - bármikor, előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatjuk. A feltüntetett információk nem minősülnek ajánlattételnek, felhívásnak.

A tanúsítást bizonyos esetekben partner mérnök (vállalkozás) végzi, ilyenkor vállalkozásunk mint közvetítő van jelen az üzleti folyamatban.

Az ügyfelektől kapott adatokat eltároljuk, de azokhoz csak a szolgáltató mérnökök férhetnek hozzá és a biztonságos tárolására fokozottan ügyelünk. Ön bármikor kérhet betekintést az archivált adataiba, vagy akár kérheti azok korlátozott használatát is.

Az Ön tanúsítója
tanusitvany-esztergom.hu © 2015-2023 Minden jog fenntartva.